Aqua kefir 1 liter

Vorige Artikel 12 van 12
€ 18,95 (inclusief btw)

Aguakefir heeft vele voordelen voor honden

AquaKefir voor honden is een goede aanvulling op de voeding van honden, voor honden die kvv krijgen (Barf) maar ook honden die op droogvoer staan is het een aanvulling op het menu.

Geeft je hond een verfrissende boost met een natuur voorkomend probiotica om het lichaam te helpen herstellen heeft een gunstige werking op de maag en darmen.

K9goldlabel  gebruikt biologische producten om de beste kwaliteit te verkrijgen in de aquakefir.

1 liter fles

met een handig doseerpompje bij geleverd

 

ingredienten:

Water, zongedroogde vijgen, citroen, levend ferment (gecontroleerde biodynamische landbouw), zonder toevoeging en niet gepaseuriseerd.

voedingswaarde:

energie: 18,5 kj,  vet <0,1g, verzadigde vetten <0,1g,  koolhydraten 1,05g,  suikers <0,2g,  eiwit 0,1g, zout  <0,01g.

Dosering:

1x daags over het voer 

Kleine hond  2x pompen 

middelmaat hond 4x pompen

grote hond 6 a 8 x pompen.

Bij directe darmklachten dosering x 2

Na opening koel bewaren 

 

 

Wat is Aquakefir?

AquaKefir het is een gefermenteerde drank die oorspronkelijk werd genomen in het gebied van het Kaukasusgebergte, territoriaal bekend als Oost-Europa, Rusland of Zuidwest-Azië.

De microbiota van AquaKefir bestaat uit bacteriën en gisten die op een symbiotische manier naast elkaar bestaan ​​in de zogenaamde kefirkorrels. Deze micro-organismen zijn:

  • Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
  • Onopvallende candida
  • Lactobacillus helveticus
  • Kluyveromyces marxianus
  • Lactobacillus casei subsp. pseudoplantarum
  • Saccharomyces cerevisiae
  • Lactobacillus brevis
  • Lactococcus lactis subsp. lactis
  • Streptococcus thermophilus

Allemaal samen voorkomen ze het verschijnen van pathogene organismen. Dus, geeft de drank de eigenschap dat het geen ziekten overdraagt, zoals kan gebeuren met ander vers voedsel.

AquaKefirwaarde voor honden

Net als bij mensen kan kefir veel gezondheidsvoordelen hebben voor honden. Historisch gezien is dit drankje gebruikt voor problemen gastro-intestinale, hypertensie, allergieën en ischemische hartziekte. Het aantonen van deze voordelen is echter nog niet geverifieerd door de wetenschappelijke wereld, althans niet voor honderd procent.

Helpt de darmflora in stand te houden

AquaKefir kan de gastro-intestinale gezondheid helpen. Veel van de ingrediënten in Aquakefir zijn schimmels en bacteriën die gunstig zijn voor de flora. Ze voorkomen dat ziekteverwekkers de darmwanden koloniseren en helpen de ontwikkeling van nuttige bacteriekolonies. 

Anti-kanker effecten van Aquakefir voor honden.

In het algemeen, Gefermenteerde producten worden gecrediteerd met eigenschappen tegen kanker. Dit komt door het vermogen om tumoren in vroege stadia te voorkomen en te onderdrukken, vanwege de vertraging in de enzymatische activiteiten die kankerverwekkende stoffen in kankerverwekkende stoffen veranderen of vanwege de activering van het immuunsysteem.

Stimulatie van het immuunsysteem

Tijdens de fermentatie of vertering van Aquakefir worden bioactieve peptide-eiwitverbindingen gevormd. Deze moleculen lijken de activering van het immuunsysteem ter hoogte van de slijmvliezen van het lichaam te bevorderen. 

Specificatie Omschrijving
Barcode 6017423997910
Gewicht 0,5 Kg
© 2019 - 2022 k9 goldlabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel