Referenties van honden bezitters over onze producten.

Wilt u ook uw ervaringen met onze producten delen met andere ? dat kan. Stuur uw bericht per email  en wij zorgen dat uw ervaring hier gelezen kan worden

 

Jos met Shaffy de Berner Sennenhond 

Berners zijn grote en relatief zware honden en zeker geen ‘hazewind’ honden. Maar als ze zich als zodanig gaan gedragen, dan kan het fout lopen. Mijn Bernermeisje, Shaffy, is inmiddels 6 jaar oud. Als ze op zaterdag met haar vrienden (twee Ierse Setters) gaat spelen, dan holt ze die achterna alsof ze denkt dat ze een hazewindhond is. Ze kan die twee snelle, ranke jongens natuurlijk niet bijhouden en rent zichzelf voorbij. Uiteindelijk liggen ze met z’n drieën op de grond te rollen, grommen en speels naar elkaar de happen….reuze veel plezier…ook om naar te kijken……maar…..

Maar aan het einde van de dag, als ze moe en voldaan uit de auto springt, loopt ze wel mank. Tot voor kort was dat één dag, maar inmiddels duurt dat zeker een week. En de laatste keer bleef ze een beetje manken ook na een weekje rustig aan doen (en dus haar speeldag overslaan). Er moest iets gebeuren!

Van een goede kennis hoorde ik van K9goldlabel. Ze geeft het aan haar Bordeaux dog die al op leeftijd is en ook bewegingsproblemen heeft. Ze was zeer tevreden en had het ook al aan anderen aanbevolen die ook allemaal positieve resultaten melden.

Gezien al deze positieve berichten leek het me goed dit ook voor Shaffy te gaan gebruiken. Echter daar was nog wel en extra probleem, want Shaffy heeft Inflamatory Bowel Desease (IBD ook wel IBS). Dat wil zeggen dat ze de meeste dierlijke eiwitten niet of slecht verdraagt. Ik heb daarom contact opgenomen met K9goldlabel om advies te vragen. Ze adviseerden mij Flex Joint omdat de eiwitten daar uit schaal- en schelpdieren komen en er een grotere kans is dat ze die verdraagt. En mocht dat goed gaan BCAA’S, wel met mogelijk ‘lastige’ eiwitten voor haar. Ter ondersteuning voor haar darmen Aqua Kefir.

Ik ben dit gaan gebruiken en zeer tevreden over het resultaat. Ze hoeft maar heel weinig te gebruiken (ik denk dat ik maanden met de potten kan doen; er zit ook een handig maatschepje bij!) en daardoor belast het haar darmstelsel ook minimaal. Ik heb geen verslechtering in haar ontlasting geconstateerd. Ik ben begonnen met de Flex Joint en Aqua Kefir en toen dat goed ging dit uitgebreid met de BCAA’S. Na ongeveer anderhalve week zag ik al resultaat. Na twee weken leek ze niet meer mank te lopen en nu nog en kleine week verder zie ik dat ze veel meer plezier heeft; ze huppelt weer, staat te springen en wil weer rennen!

Dat zo’n klein beetje poeder zo’n geweldig resultaat kan hebben dat had ik nooit gedacht. Ik ben erg tevreden over het product en kan het iedereen dan ook van harte en vol overtuiging aanbevelen. En niet alleen en geweldig product, maar ook de mensen achter het product want zo’n twee weken na onze mailwisseling deden ze nog navraag hoe het nu met Shaffy gaat….dat noem ik nog eens betrokkenheid!!! Grote klasse! Dus K9goldlabel krijgt van mij een dikke 10!  

Shaffy en Jos uit Voorthuizen

Brenda met max de labrador:

Mijn labrador van 9 jaar heeft last van acrtose, al verschillende middelen gebruikt van de DA maar niets dat ik kan zeggen dat mijn hond er baat bij heeft, ik kreeg een tip over de muscle & performance van k9goldlabel en ik zag werkelijk waar  na 1 week al verbetering, nu al een aantal maanden bij ze voeding  en me hond voelt zich gelukkig en speelt weer lekker met andere honden, ik ben super tevreden over dit product.

 

Harry met Guus de pointer:

Ik kwam per toeval de muscle performance  tegen op een wedstrijd waar een stand stond van k9goldlabel, Ik kreeg een goed advies en uitleg over het product. Voordat ik het product gebruikte was Guus (jachthond) altijd best wel snel moe, Hij gaf smorgens zoveel energie dat hij de middag liever ging slapen dan jagen. na een maand het supplement gebruikt te hebben zag ik elke week wel een verbetering in zijn conditie maar ook in zijn herstel, Hij werd scherper en allert, en is nu op het eind van de dag het fitst van iedereen,  en !! guus is er dol op.

 

Marcelino  boerboels fokker:

Wij zijn fokker van het prachtige ras boerboels, en geven al onze honden de muscle performance, en al onze puppy's krijgen de puppy grow. Wij vinden het belangrijk dat onze pups een goede ontwikkeling krijgen in spieren, pezen, en botten. Wij krijgen altijd complimenten dat onze honden er zo gezond uitzien. en altijd een mooie vacht hebben.

 

 

Thea en binky de tekkel:

Binky is nu 5 jaar en heeft last van een hernia. het lopen ging moeilijk en het was te zielig om aan te zien, een kennis zei dat ik de muscle performance moest proberen want hij had daar goede verhalen over gehoord.  Nou het lijkt wel een wonderspul. binnen 14 dagen liep onze bink weer vrolijk rond alsof er niets aan de hand is geweest. Natuurlijk gaat de hernia niet weg, maar door de spierontwikkeling wordt zijn rug ontlast waardoor hij geen pijn heeft, geweldig toch ?  ik ben er super blij mee  en binky helemaal en daar doen we het toch voor.

 

Edward en zijn New englisch bulldog

Goede en snelle levering.
Over het produkt zijn wij, meer dan, tevreden.
Wij hebben een New Englisch Bulldog, met een verdraaing van de knieschijf, dit omdat de spieren rondom de knie niet stevig genoeg waren.
Na het gebruik van K9 goldlabel ondervind onze hond geen enkel probleem meer.
Het is nu een totaal andere hond, van niet willen lopen, tot heel veel willen lopen, ook het zelfvertrouwen van de hond is nu daar waar het moet zijn.
Wij zijn dus heel blij dat wij K9 goldlabel hebben gevonden, en hebben geprobeerd.
Wij gaan er zeker mee door.

 

© 2019 - 2024 k9 goldlabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel